Ready for Dinner

This post is also available in: enEngels

Ready for Dinner is eethoek in een kamertje in een verlaten budget hotel. Het hotel staat bekend om het mos dat overal te zien is. We kwamen toevallig langs dit hotel toen we die dag een aantal andere urbex locaties bezochten. Wetende dat er in het hotel niet veel anders te zien was dan dit kamertje zijn we toch maar even gestopt. Gelukkig stond er een klein raampje open waardoor we naar binnen konden. Eenmaal binnen stonden we meteen in het kamertje van de foto. Het zag er nog precies zo uit als ik al eerder op andere sites had gezien.

Budget Hotel Urbex-2.jpg

Na een aantal foto’s genomen te hebben zijn we snel door het gebouw gelopen om te kijken of we nog andere interessante kamers zagen. Helaas hadden we het mooiste al gezien.

In het hotel was het ontzettend vochtig. Op verschillende plaatsen vallen druppels naar beneden omdat het dak overal lekt. De vloerbedekking is weg gerot en overal zit mos.

Budget Hotel Urbex.jpg

Is Ready for Dinner gemakkelijk toegankelijk?
Ready for Dinner ligt in een klein dorpje. Er zijn veel oplettende buren dus het is goed uitkijken om niet op te vallen.

Is Ready for Dinner de moeite waard?
Het is een nog vrij onbekende urbex locatie. Gelukkig maar, want tegenwoordig wordt er veel kapot gemaakt.

Wat is de locatie van Ready for Dinner?
Het is niet gebruikelijk om urbex locaties te delen dus in dit geval doe ik dat ook niet. Een beetje googlen is meestal al genoeg om dit mooie plekje te vinden.

Wordt Ready for Dinner goed beveiligd?
Ready for Dinner wordt niet beveiligd maar de buurtbewoners houden we een oogje in het zeil. De buren zijn niet dol op bezoekers en zijn snel geneigd de politie te bellen.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]