Psy Monastery

This post is also available in: enEngels

Psy Monastery is een verlaten psychiatrische inrichting die gebouwd werd in 1939. Het bestaat uit een groot gebouw en een aantal bijgebouwen. Het grote gebouw staat al een tijd leeg. De overige gebouwen zijn nieuwer en worden tegenwoordig gebruikt zorginstelling voor ouderen. Het is een redelijk bekende urbex locatie.

Psy Monastery Urbex-5.jpg

 

Het gebouw bestaat uit twee vleugels en twee trappenhuizen. Deze trappenhuizen zijn misschien nog wel het mooist van het hele gebouw. Het gebouw vertoont nog niet veel verval.

Psy Monastery Urbex-6.jpg

Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat dit soort gebouwen niet meer gebruikt worden. In principe zou je er met weinig moeite weer een verpleeghuis van kunnen maken.

Psy Monastery Urbex-2.jpg

Veel informatie heb ik verder niet kunnen vinden over deze locatie.

Psy Monastery Urbex-4.jpg

Is Psy Monastery gemakkelijk toegankelijk?
Psy Monastery ligt in een klein dorpje. Er zijn veel oplettende buren dus het is goed uitkijken om niet op te vallen. Het terrein is overigens nog in gebruik. Het is dus moeilijk om ongezien het terrein op te komen.

Psy Monastery Urbex-7.jpg

Is Psy Monastery de moeite waard?
Het is een nog vrij bekende urbex locatie. Helaas is er veel door vandalen vernield.

Psy Monastery Urbex-8.jpg

Wat is de locatie van Psy Monastery?
Het is niet gebruikelijk om urbex locaties te delen dus in dit geval doe ik dat ook niet. Een beetje googlen is meestal al genoeg om dit mooie plekje te vinden.

Psy Monastery Urbex.jpg

Wordt Psy Monastery goed beveiligd?
Psy Monastery wordt niet beveiligd maar de mensen die er werken houden we een oogje in het zeil. Deze zijn niet dol op bezoekers en zijn snel geneigd de politie te bellen.

Psy Monastery Urbex-3.jpg

 

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]