Lost in the Woods

This post is also available in: enEngels

Wat een gave locatie is dit! Dit is Lost in the Woods. De verlaten auto’s die volkomen zijn over genomen door de natuur. Een oude tractor in een schuur, een bus en nog 2 personenauto’s waarvan één een Lada.

Lost-in-the-Woods-8.jpg

Je vindt ze ergens in Belgié, ergens op een verlaten plek. Aan de auto’s is te zien dat ze al een tijd verlaten zijn. Eén boom heeft zich zelfs helemaal tussen de bumper van de Lada geduwd. Ik vind het een van de leukste locaties die ik gezien heb en ook een vrij bekende. Ik zie namelijk erg veel foto’s van deze bijzondere locatie voorbij komen.

Lost-in-the-Woods.jpg

De auto’s staan bij iets wat lijkt op een vakantiehuisje. Dit vakantiehuisje wordt door iemand ook wel Voddemans Chalet genoemd. Waarschijnlijk hebben er vroeger mensen gewoond of is het gebruikt als zomerverblijf.

Lost-in-the-Woods-6.jpg

Is Lost in the Woods gemakkelijk toegankelijk?
Het terrein ligt aan de openbare weg. Er zijn veel oplettende buren dus het is goed uitkijken om niet op te vallen. Het hek aan de voorkant stond gelukkig open.  Trek wel een lange broek aan en trui want het stikt er van de muggen, je bent dus gewaarschuwd 🙂

Lost-in-the-Woods-4.jpg

Is Lost in the Woods de moeite waard?
Het is een vrij bekende urbex locatie, vooral vanwege de lada waar de boom door is gegroeid. Toch vind ik dit een van de leukste locaties die ik heb gezien!

Wat is de locatie van Lost in the Woods?
Lost in the Woods ligt ergens in België. Het is niet gebruikelijk om urbex locaties te delen dus in dit geval doe ik dat ook niet. Een beetje googlen is meestal al genoeg om dit mooie plekje te vinden.

Lost-in-the-Woods-5.jpg

Wordt Lost in the Woods goed beveiligd?
Lost in the Woods wordt niet beveiligd maar de buurtbewoners houden we een oogje in het zeil.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]